Göbək yağlarından xilas olmaq üçün bunları yeyin.

Qara paxla:

Tərkibində yağ olmayan paxla
lif və zülal baxımından olduqca zəngindir.

Yüksək nisbətdə
flavonoid daxildir. Bu da qarın bölgəsindəki yağların ərinməsini sürətləndirər.

 

Partlamış qarğıdalı:

Dadlandırılmamış və duzlanmamış olmaq şərtiylə partlamış qarğıdalı arıqlamaqa
köməkçidir.

Tam taxıl kimi maddələr istehsal etdiyi üçün ümumi sağlamlıq üçün də vacibdir.

 

Alma sirkəsi:

Yağ yandırma mövzusunda alma sirkəsi məşhurdur.

Tərkibindəki sirkə turşusu yağları yandırar və yağ yığılmasının qarşısını
alar.

 

Soyuq kartof:

Kartofu isti deyil, soyuq qəbul etmək lazımdır. Bu, piylərin yığılmasına mane olar.

 

Ağ çay:

Ağ Çin Çayı, yağ hüceyrələrinin yığılmasının qarşısını 70%-ə qədər alır.

 

Armud:

Lif baxımından zəngin, kalori
baxımından kasıb olan armud, məzmunundakı antioksidanlar sayəsində qarın
bölgəsində saxlanılan yağların əriməsini sürətləndirər.

Nahardan,
günorta və axşam yeməyindən əvvəl 1 armud yeyərək qarında olan yağlarınızı əridə
bilərsiniz.

Əvvəlki məqaləÇəki atmağa kömək edən çay
Növbəti məqalədəDəyişik vəziyyətlərə görə ən uyğun seks mövqeləri