Göbək yağlarından xilas olmaq üçün bunları yeyin.
Qara paxla:
Tərkibində yağ olmayan paxla
lif və zülal baxımından olduqca zəngindir.
Yüksək nisbətdə
flavonoid daxildir. Bu da qarın bölgəsindəki yağların ərinməsini sürətləndirər.
Partlamış qarğıdalı:
Dadlandırılmamış və duzlanmamış olmaq şərtiylə partlamış qarğıdalı arıqlamaqa
köməkçidir.
Tam taxıl kimi maddələr istehsal etdiyi üçün ümumi sağlamlıq üçün də vacibdir.
Alma sirkəsi:
Yağ yandırma mövzusunda alma sirkəsi məşhurdur.
Tərkibindəki sirkə turşusu yağları yandırar və yağ yığılmasının qarşısını
alar.
Soyuq kartof:
Kartofu isti deyil, soyuq qəbul etmək lazımdır. Bu, piylərin yığılmasına mane olar.
Ağ çay:
Ağ Çin Çayı, yağ hüceyrələrinin yığılmasının qarşısını 70%-ə qədər alır.
Armud:
Lif baxımından zəngin, kalori
baxımından kasıb olan armud, məzmunundakı antioksidanlar sayəsində qarın
bölgəsində saxlanılan yağların əriməsini sürətləndirər.
Nahardan,
günorta və axşam yeməyindən əvvəl 1 armud yeyərək qarında olan yağlarınızı əridə
bilərsiniz.